USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вперше в Україні до суду передали справу за зйомки в кінотеатрі

15 Травня 2019 07:00
Вперше в Україні до суду направлено кримінальну справу за незаконне знімання прем’єрних показів фільмів у кінотеатрах та продаж їх піратським ресурсам, повідомляє кіберполіція України за підсумками операції «Пірати».

«Протягом проведення операції до суду вперше було направлено справу щодо молодика, який знімав прем’єрні покази кінофільмів у кінотеатрах та продавав ці відео для поширення на піратських сайтах», – йдеться в повідомленні.

Справу було кваліфіковано за ч. 1 ст. 176 (порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу. Мешканцеві Кривого Рогу, якому вона інкримінується, загрожує до двох років ув’язнення.

Операція «Пірати» розпочалася 8 квітня. У її перебігу припинено діяльність понад 30 піратських онлайн-кінотеатрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus