USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше у Луцьку влаштували пробіжку нічними вулицями. ФОТО

20 Листопада 2013 14:38
Лучани вперше зібрались на досить дивну акцію – нічну пробіжку, - повідомляє «Слово Волині».

Замість того, щоб святкувати прихід «Дня студента» в барах, учасники флешмобу зібрались біля замку Любарта, щоб пробігтись нічним Луцьком. У місті з населенням у понад двісті тисяч знайшлось лише дванадцять піших учасників та п`ятнадцятеро велосипедистів. Співорганізатор Дмитро Бабенко запевнив, що це лише початок.

Спочатку організатори планували пробігти центром міста 7 кілометрів, але вже на місці скоректували маршрут й для першого разу пробігли дистанцію 5,2 кілометра. Учасники фінішували на Театральній площі й після бігу відновили сили бутербродами і гарячим чаєм.
«Побігали чудово! – розповідає організатор флешмобу Сергій Метілка. – Народу така акція сподобалася, тому будемо далі з ідеї робити традицію.
Ініціативна група йде на зимову перерву, а з весни обіцяє відновити практику нічних забігів. Тоді планується провести їх декілька, зокрема на дистанцію у 21 кілометр, а також 10 та 5 кілометрів».

Організатори зізнаються, що в багатьох містах України такі акції – не новинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
цікавий Показати IP 20 Листопада 2013 15:29
Нарешті засвітились імена піарщиків. На таку класну ідею ще так багато зібралось. Уявіть собі, кожен двадцятитисячний лучанин живе без клепки і готовий уночі замість того, щоб відпочивати, бігати вулицями міста. Цікаво, що вони вдень роблять?
Роман до цікавий Показати IP 20 Листопада 2013 15:52
Працюють, ти напевне не чув...
Григорій до Роман Показати IP 20 Листопада 2013 18:33
Молодці - вдень працюють, вночі бігають. Правда я особисто вночі дещо іншим, більш приємним займаюсь.
митець Показати IP 20 Листопада 2013 16:03
А фото робили помпою від роверка)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus