USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ВР визнала вибори в Криму нелегітимними

11 Вересня 2019 18:33
Верховна Рада визнала нелегітимними «вибори», які були проведені 8 вересня в окупованому Криму.

За відповідну постанову, яку розглядали за скороченою процедурою, проголосували 325 народних депутатів, пише ТСН.

«Ці дії («вибори» в Криму – прим.ред.) вже були визнані незаконними низкою держав... Наша заява не поверне Крим, але вона стане чітким доказом того, що незалежно від того, яка Верховна Рада, в якому скликанні, в складі яких фракцій, національною ідеєю України є повернення наших окупованих територій, є повернення наших громадян у склад української сім’ї. Це буде чіткий сигнал і нашим військово-політичним суперникам, і нашим друзям, і нашим громадянам на тимчасово окупованих територіях, що Україна не змінить свою політику. І це є національною ідеєю нашої держави», – заявив голова комітету з питань зовнішньої політики нардеп від «Слуги народу» Богдан Яременко, який представляв постанову на розгляд.

Зазначимо, за постанову не проголосував жоден з народних депутатів від «Опозиційної платформи – За життя».

Нагадаємо, 8 вересня у Російській Федерації розпочалися регіональні та місцеві вибори у рамках єдиного дня голосування. Вибори різного рівня відбуваються у 85 регіонах країни. В окупованому Криму і Севастополі обирали «парламент» і місцеві «органи влади».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Українець Показати IP 11 Вересня 2019 18:48
Смішно це читати. :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus