USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Врегулювання відносин позичальників із банками України почнеться з Луцька? ФОТО

2 Лютого 2009 12:47
У Луцьку приблизно п’ятдесят перевізників із нашого міста, Рівного, Ковеля, Дубна, Львова утворили автомобільну колону, щоб висловити свій протест проти кредитного рабства. Про продовження акції «Ні кредитному рабству!» «З народом так не можна!» розповів представник громадської організації «Крок» Сергій Новинський, – повідомляє 2 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Зі слів голови громадської організації «Крок» Володимира Гарасюка, маршрут автомобільної колони пролягає по вулиці Рівненській, об’їзній до гіпермаркету «Там-Там», проспектах Соборності й Відродження до Струмівки. Потім учасники акції планують розділитись на дві частини та «осісти на три дні». У кінці вулиці Рівненської розміщений «стратегічний пункт», де протестувальники зможуть безкоштовно поїсти.
 
Як розповів Сергій Новинський, участь в акції беруть приблизно п’ятдесят  перевізників із нашого міста, Рівого, Ковеля, Дубна, Львова. «Наша задача – об’єднати Україну», – зазначив він. «Проте ми не виступаємо проти банків України, оскільки розуміємо, що вони теж – не в найкращій ситуації. Нам потрібне врегулювання відносин із ними на рівні держави», – пояснив мету протесту представник ГО «Крок».
 
Основними гаслами сьогоднішньої акції стали звернення до влади «Геть з екрану до роботи!», «З народом так не можна!», «Не заганяйте нас в кут».
Проте Сергій Новинський зазначив, що вони як організатори заборонили всім політичним партіям приєднуватися до акції та вішати свої флаєри і гасла. «Ми прийшли самі відстоювати свої ж інтереси», – наголосив він.


.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 2 Лютого 2009 15:54
Шановний автор! Відкрийте будь-який економічний словник і з"ясуйте зміст слова "кредитор", а вже потім беріться писати на економічні теми.Масло -масляне!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus