USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Вручили приз першому переможцю акції «Купуй сардельки – вигравай IPhone» від ТМ «Забіяка»*

10 Березня 2020 19:17
Компанія «Забіяка» щотижня протягом березня розігрує чотири ігрові приставки Sony PlayStation, а наприкінці місяця на учасників чекає головний приз – IPhone 11ProMax. У вівторок, 10 березня, перший приз отримала лучанка Ірина Боблях.

Перша переможниця розіграшу розповіла, що дуже задоволена подарунком, адже її чоловік давно мріяв про цю приставку, пише Перший.

«В мене чоловік про неї мріяв давним-давно. Тим паче, ми постійно смакуємо продуктами цієї компанії, і я сміливо усім рекомендую, бо це смачно і доступно.

Жінка додала, що реєструвала коди з кількох упаковок, втім, саме остання була для неї щасливою. Радість була подвійна: смачнющих сардельок скуштували та ще й подаруночок отримали.

До слова, умови акції дуже прості – купуєш упаковку будь-яких сардельок ТМ «Забіяка» чи Фамільної майстерні «Забіяка&Забіяка», знаходиш на упаковці промостікер з кодом, наступний крок – реєструєш код на сайті promo.zabijaka.ua – ну а далі справа удачі.

Розіграші ще трьох приставок Sony PlayStation відбуватимуться щопонеділка у прямому ефірі на сторінці «Перший» у соціальній мережі фейсбук, окрім того всі коди, надіслані протягом березня, беруть участь у розіграші головного призу IPhone 11ProMax, який відбудеться 1 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus