USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Все більше волинян можуть замовляти в інтернеті*

1 Жовтня 2019 11:26
Зараз інтернет – це не розкіш, а спосіб спростити собі життя. Онлайн можна купити майже все – одяг, техніку, дитячі іграшки. Хочеш – замовляй в українських інтернет-магазинах, а хочеш – за кордоном. А доставлять все поштові оператори. Лідером серед них є компанія «Нова Пошта», що має вже майже 5000 відділень по всій Україні. І головне – активно розширює мережу, зокрема і в селах.

«З початку року ми відкрили більше 2000 відділень по всій Україні. Здебільшого у невеличких містах та селах. Навіщо ми це робимо? Бо хочемо, щоб кожен міг отримати бажані товари. «Нова Пошта» допомагає розвиватися бізнесу і об’єднує людей по всій країні», – коментує Олександр Бульба, директор «Нова Пошта».

Активно розвивається компанія і на Волині. Зараз в області працює вже понад 150 відділень. Лише минулого місяця було відкрито 34 нових відділення, більшість з них – в Горохівському, Ківерцівському і Луцькому районах.

Щоб отримувати посилки було не лише зручно, але й швидко, компанія постійно вкладає гроші в інфраструктуру. Так, у травні був відкритий Хмельницький інноваційний термінал (ХІТ) – сортувальний центр, який здатен обробляти 8,5 тис. посилок на годину. В «Нова Пошта» планують за 2019 рік перевезти більше 200 млн посилок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 2 Жовтня 2019 19:33
А хіба НП потрібна реклама? Так, останнім часом з'явилися відділення у зручних місцях, за це дякую. Але ж і права клієнта зі сторони НП все більше урізаються. З кожним разом все важче і важче повернути гроші за пошкоджену посилку, вже практично неможливо, хоча й ніби робиш все за правилами НП. От вчора отримав пакетик маленьких розмірів і маленькою вагою який був у відділенні НП запкований в пакет 1кг, що відповідно збільшило вартість доставки на 5 грн. Можливо комусь це не гроші, проте купляючи щось необхідне за 20 грн ще й переплатити 5 грн (45, а не 40) за доставку, як мінімум виходить смішним. По факту вартість має бути 40 грн, адже пакет згорнули і за розмірами і за вагою він підпадає меншу суму, але пакет був виданий 1 кг. Відповідно НП не хоче зменшити вартість доставки, збільшує охоче якщо посилка буде більшою на мм, або важчою на грам, а от якщо в меншу сторону не відповідає і вазі і розмірам, то дзузьки. От тепер і в мене пропало бажання все надсилати НП, треба спробувати інших.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus