USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Всесвітня ініціатива: у Луцьку садитимуть дерева заради миру

23 Квітня 2015 08:17
Небайдужі лучани висадять 200 дерев у сквері Героїв Майдану у суботу, 25 квітня. У такий спосіб Луцьк долучиться до Всесвітньої ініціативи «Дерева Миру», яка стартує у 50 країнах світу.

Акція відбудеться за ініціативи громадських організацій «Національний Альянс» та Молодіжної ради Луцька. Підтримує захід Луцька міська рада та Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, які нададуть саджанці.

Символічна акція у підтримку миру розпочнеться у суботу, 25 квітня, о 12:00 у парку, що за РАЦСом.

Активісти планують висадити липи, каштани, яблуні та дуби. Долучаться до акції «Дерева Миру» і 5 пар наречених. А також під час заходу відбудеться майстер-класи із лозоплетіння та виготовлення годівниць.

До слова, організатори забезпечать усім необхідним для роботи (лопата, рукавиці тощо).

Відтак, запрошуються усіх охочих долучитися та зробити внесок в укріплення миру, об’єднання та озеленення міста.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 10:04
Звонил побратим из Львова. У них ЧП. Морпехи США случайно включили телевизор с передачей Киселева. Ночью трое ушли в ополчение.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus