USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Встановили особу загиблого в ДТП у Луцьку велосипедиста

4 Липня 2019 18:16
Працівники поліції встановили особу велосипедиста, який загинув у ДТП 4 липня поблизу ТЦ «Варшавський». Ним виявився 66-річний лучанин.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Також у поліції повідомили, що інший учасник ДТП – водій аварійної машини служби контактних електроліній також лучанин, 1956 року народження.

«За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження, частина 2 статті 286 КУ. Під час слідства будуть з’ясовані усі обставини та подробиці автопригоди», - повідомили у поліції.
Нагадаємо, у Луцьку в ДТП загинув велосипедист. Аварія трапилася сьогодні, 4 липня, поблизу ТЦ «Варшавський». Про це повідомив кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця події. ДТП трапилась близько 10:15. За словами працівника поліції, що працює на місці події, велосипедист намагався об’їхати транспортний засіб, і втрапив під задні колеса аварійної машини служби контактних електроліній. Згідно із попередньою інформацією, яку надав поліцейський, велосипедист був поза полем видимості автомобіля «аварійна контактної мережі», тому водій транспортного засобу ніяк не міг його побачити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Липня 2019 20:23
Якщо так як писали,що водій відкрив двері,а велосипедист уникав зіткнення і влетів під аварійну машину,то потрібно судити того водія,що припаркував там авто і відчиняв двері,створивши аварійну ситуацію!!!А не повісять все на водія аварійки,який не винен нівчому.
олександр Показати IP 5 Липня 2019 08:46
Водій котрий не переконавшись в безпеці руху транспортних засобів відкрив дверку авто, чим створив аварійну ситуацію в результаті котрої загинула людина.. Мені так не один раз вдавалося просто чудом уникнути зіткнення в результаті раптової відкриття дверки водіями зі сторони руху транспортних засобів.. Багато хто просто припаркувавшись не переконавшись в безпеці відкривають дверку і гордо виходять..Я теж рахую, що винний той що відкрив дверку.. він і спровокував ДТП.
Наталка до олександр Показати IP 5 Липня 2019 13:15
Той водій і сам усвідомив свою вину, бо втік з місця пригоди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus