USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вся Україна бачила, що пенальті не було, - Демяненко

21 Жовтня 2012 11:37
Головний тренер луцької «Волині» Анатолій Демяненко під час матчу з донецьким «Металургом» сказав арбітру Юрію Ваксу: вся Україна бачила, що пенальті не було.

Про це він розповів 20 жовтня під час післяматчевої прес-конференції.

З його слів, гра була рівною в першому таймі, а в другому «Металург» вирішив зіграти на контратаках.

Водночас фахівець повідав, чому його видалив арбітр зустрічі. «Я сказав, що вся Україна бачила, що пенальті не було і Бог є на світі. Більше нічого не говорив, а вилучили, мабуть, за те, що я вибіг на поле», - мовив Демяненко.

Насамкінець тренер повідомив, що захисники Валентин Ілієв та Ванче Шиков найближчим часом можуть повернутися до гри.

«Ви ж бачили, яким був склад і пам’ятаєте, як я казав, що потрібно підсилюватись. Але нічого, хлопці не здалися та проявили свій характер. Стосовно Лопеса, то він - на лікуванні, має 26 жовтня повернутись. Надіємось, що через кілька тижнів побачимо його на полі», - зауважив тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus