USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» - «Металург» Д: лише нічия. ВІДЕО

20 Жовтня 2012 19:44
Луцька «Волинь» зіграла внічию з донецьким «Металургом». Хоча протягом гри перевагою володіли господарі, першими відкрили рахунок гості.

Матч відбувся 20 жовтня на луцькому стадіоні «Авангард».

Напередодні гри господарі отримали кілька кадрових «пробоїн» і основа команди виглядало доволі незвично. Центр захисту «цементували» Олег Шандрук та Ян Масло, а ліву бровку «тримав» Олександр Насонов. У півзахисті вийшли Віталій Приндета та Олексій Бабир, який діяв на лівому фланзі.

Команди розпочали гру активно: не тримали довго м’яча та шукали підходи до карного супротивника, але обходилося без гостроти біля воріт Сергія Літовченка та Олександра Бандури.

На 20-ій хвилині гру загострив Сергій Пилипчук, який навісив з лівого флангу. М’яч долетів до Бабиря, який головою переправив його у ворота: Бандура «шкіряного» відбив, а під добивання «ліг» оборонець гостей.

На цьому «хрестоносці» не зупинилися й далі нагнітали ситуацію. Особливо старався Ерік Бікфалві: після прострілу Бабиря він без обробки бив по м’ячу, але не потрапив у рамку; його подачу з лівого флангу гості «винесли»; удар головою у виконанні екс-хавбека «Стяуа» впіймав воротар.

У другому таймі волиняни не збавили обертів й далі йшли вперед, постійно підбираючи «ключі» до володінь Бандури. Навіси, проникаючі передачі в карний майданчик, паси п’яткою, дальні удари – все спробували лучани. Ймовірно, найкращий момент забити відкрити рахунок втратив Приндета. Після подачу кутового, він бив головою з приблизно 6-ти метрів, але промахнувся.

І тут спрацювало футбольне правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». Суддя матчу Юрій Вакс вирішив, що захисник лучан «незаконно» зупинив гравця гостей у карному і поставив пенальті, яке впевнено реалізував Мораєс.

Головний тренер лучан Анатолій Демяненко пішов у «ва-банк»: випустив замість Насонова форварда Душана Савича і «Волинь» почала грати в три форварди. І це таки дало результат під завісу гри, бо македонський нападник таки заштовхнув сферу в «браму» гостей майже на останній хвилині гри.

Волинь - Металург Д 1:1
Голи: Мораєс, 80 (з пенальті) - Савич, 90 +2

Волинь: Литовченко, Сімінін, Масло, Шандрук, Насонов (Савич, 84), Приндета, Аржанов, Пилипчук, Бікфалві, Бабир (Овонікоко, 46), Суботіч

Металург: Бандура, Морозюк, Барановський, Воловик, Мкртчян, Лазіч, Данило, Казарян (Едігарян, 76), Нельсон, Траоре, Жуніор Мораес (Моначелло, 86)

Попередження: Шандрук, Сімінін, Савич - Морозюк, Мкртчян, Моначелло

На 90+3 хвилині червону картку отримав Анатолій Дем'яненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus