USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вуличний університет у Луцьку: 929-річниця міста

22 Серпня 2014 16:55
Вуличний університет у Луцьку вкотре нагадав про себе. Його організатори запрошують лучан поговорити про рідне місто, - повідомляють ініціатори заходу.

Вуличний університет, який організовує громадський рух «Іскра» - це своєрідна публічна лекція з визначеним регламентом та тематикою, що зазвичай відбувається просто неба.

Лекція «Місто Луцьк» відбудеться у рамках заходів щодо святкування 23-ї річниці незалежності України.

Лектори – запрошені спеціалісти, експерти своїх галузей, успішні люди, авторитети громадської думки. У неділю ним стане один із співробітників Краєзнавчого музею.

Лекцію про Луцьк обрали невипадково, адже днями відзначається 929-та річниця з дня його заснування. Цього разу лучани матимуть змогу збагатити свої знання про історію рідного міста, дізнатися, що змінилося з часів його заснування, які визначні особистості творили його історію. Тому усіх охочих жителів та гостей містазапрошують долучитися.

Захід відбудеться 24 серпня, о 14:00, поруч з входом у Центральний парк імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus