USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Вулиці та площі Луцьку просять обладнати камерами відеоспостереження. Петиція

4 Червня 2020 11:37
Для запобігання злочинам на вулицях і площах міста Луцька необхідно облаштувати систему відеоспостереження з головним пультом нагляду в поліції.

Таку петицію 4 червня зареєструвала Соломія Сорокопуд. Підписати її можна за посиланням.

Як вона звернула увагу, підґрунтям стрімкого розвитку сучасних систем відеоспостереження в містах України є наявність у них підсистеми «розумної» відеоаналітики, яка в повній мірі адаптована під потреби безпеки та розвитку самого міста.

«Вона функціонально може вирішувати безліч завдань, зокрема: розвиток транспортної логістики; контроль і управління окремими процесами і об’єктами; аналіз ситуації на дорозі; звукове оповіщення населення; контроль за неправильним паркуванням, що блокує транспортний потік; в’їзд комерційного вантажного транспорту в заборонені для нього зони в місті; контроль за скупченням людей, транспорту; контроль залишених предметів; підрахунок людей або об’єктів на заданій території; прогноз надзвичайних ситуацій; контроль перетину певної території; розпізнавання осіб, що знаходяться в розшуку; розпізнавання номерних знаків транспортних засобів; відеофіксація порушень ПДР та багато інших», – зазначила лучанка.

Та наголосила, що з метою запобігання злочинам, для встановлення і виявлення правопорушників необхідно на вулицях і площах міста встановити відеонагляд з пультом спостереження в поліції, що сприятиме зниженню правопорушень, виявленню і встановленню порушників.

Нагадаємо, з ініціативи народного депутата від Луцька Ігоря Палиці з обласного бюджету спрямовано 4,3 мільйона гривень на міську програму «Безпечне місто» для встановлення відеоспостереження на усіх виїздах та в'їздах з міста, а також на облаштування відеоспостереження в інших місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 4 Червня 2020 12:07
У Великобританії після массового встановлення відеокамер різко знизилась кількість злочинів. В наслідок чого для тренування поліції запрошують всіх бажаючих видати себе за злочинця з призовим фондом у 100000 фунтів. Вдаваному злочинцю дається 24 години на переховування від поліції, відслідковування підозрюваного ведеться лише по камерам. Якщо йому вдається переховуватись визначений час то призовий фонд його. За весь час такого тренування виграти гроші вдалось лише 2 особам і лише тому що поліція спізнилась на кілька хвилин. Маю велику надію що незабаром і в нас поліція буде ловити лише вдаваних злодіїв для тренування.
Активіст до Правдоруб Показати IP 4 Червня 2020 13:09
Зрівняли щось з чимось, англійських копів і українських поліцаїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus