USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулицю у Ковелі назвуть на честь покійного митця

23 Травня 2013 14:21
Назвати одну з вулиць Ковеля іменем Валентина Данилюка пропонують місцеві депутати.

Увіковічнити пам'ять видатного ковельського художника і скульптора, посприяти у виконанні заповіту митця – створення музею-садиби художника, - пише «Про Ковель».

Також планують відобразити інформацію про його життя і творчість в Ковельському історичному музеї та присвоїти члену Національної спілки художників України звання «Почесний громадянин міста Ковель».

26 квітня не стало відомого українського художника, скульптора, члена Національної спілки художників України Валентина Данилюка.

Довідково:
Народився у селі Секуль Старовижівського району, більшу частину свого творчого життя провів на Івано-Франківщині, але найчастіше на своїх полотнах зображав краєвиди волинської землі, яка захоплювала його з головою. Працював Валентин Данилюк у монументально-декоративному жанрі, станковому мистецтві. Його роботи знайшли своїх власників далеко за межами України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus