USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вусенко потребує офіційного звернення щодо перекриття вулиць у Луцьку

21 Лютого 2017 09:23
Звернення по Фейсбуку – не офіційне прохання, висловилась секретар міської ради, коментуючи прохання лучан в День жалоби перекрити центральні вулиці Луцька.

Про це заявила секретар міськради Юлія Вусенко під час оперативної наради, 21 лютого.

Як відомо, 22 лютого в Луцьку оголосили Днем жалоби у зв’язку з загибеллю лучанина Максима Гринчишина. Громадські активісти Луцька вимагають перекрити рух на двох вулицях міста у зв’язку з похоронною процесією загиблого воїна. Оприлюднила заяву волонтерка та військовослужбовець Тетяна Должко у Фейсбуці.

«Луцьк повинен відчути і почути, що ховають Героя. Вимагаю не лише оголошення трауру, а й повного перекриття руху проспектом Волі та вулицею Рівненською, доки з Храму до виїзду з міста слідуватиме похоронна процесія з відкритими бортами траурного автомобіля з труною Захисника», - йдеться у дописі.

Натомість для секретаря міськради Юлії Вусенко це звернення не є офіційним.

«Луцька міська рада готова дослухатися до пропозицій, але звернення через Фейсбук - це не є звернення офіційні. Є телефони, і стаціонарні, і мобільні. Ми підемо на зустріч конструктивним пропозиціям», - заявила секретар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
луцький Показати IP 21 Лютого 2017 10:09
Що то вже видумують? Вже скільки Героїв ховали і все нормально було, а тут "прохання"?! Для чого, хтось щось замутити хоче, пропіаритись??? Совісті вже взагалі не мають!!!
Всезнайко Показати IP 21 Лютого 2017 10:13
Правильно говорить...
0055 Показати IP 21 Лютого 2017 11:16
Супроводжувати процесію може декілька екіпажів з червоними проблисковими маячками, а водії свідомо зупиняться збоку дороги, а перекривати повнісю рух не потрібно.
коротко Показати IP 21 Лютого 2017 11:20
а самій без звернення до цього допетрати мозгів не вистачає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus