USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Ви – наші супергерої, ми завжди вам дякуватимемо»: у військовому госпіталі в Луцьку концертом привітали військових. Фото

6 Грудня 2022 19:48
«Ви – наші супергерої, ми дякуватимемо вам протягом усього життя»: з такими словами у Волинський обласний госпіталь ветеранів війни завітали студенти та викладачі Луцького національного технічного університету, аби привітати військових з Днем Збройних сил України.

Дехто з хлопців втратив руку, дехто – ногу, а окремі лікуються та відновлюються від важких поранень, отриманих під час бойових дій. Але вони продовжують жити та радіти життю. Студенти та викладачі вирішили привітати бійців, які ціною власного здоров‘я, а нерідко і життя, захищають Україну та дозволяють працювати та навчатися на мирній території.
Ректор ЛНТУ Ірина Вахович подякувала хлопцям від усього колективу університету та від усього українського народу: «Сьогодні ви демонструєте незламність, силу, волю, жагу до свободи, яку в 21-му столітті не проявляла жодна нація. Вдячність від всіх українців вам безмежна. Сьогодні українці діляться на дві категорії: у ЗСУ та для ЗСУ. Частина наших рідних у ЗСУ, ми, своєю чергою, з першого дня повномасштабної війни працюємо для ЗСУ. Ми не могли сидіти вдома, тому робили коктейлі Молотова, протитанкові їжаки, маскувальні сітки. Ми зробили більше трьох тисяч бронежилетів. А сьогодні ми тут, щоб дати вам трішки гарного настрою та робимо це з щирим серцем».

Для військових заспівали «Місто весни» та «Біля тополі». А Валентин Борзенко своїми монологами змусив хлопців плакати. Один з них він написав, коли в мережі з‘явилися фото з Бучі.
«Вірші та монологи я почав писати спонтанно. Це був крик душі, який вилився у тексти», – розповів хлопець.
Кілька власних пісень для хлопців також виконав і молодий виконавець Андрій Баричук. Він назвав військових супергероями та сказав, що усі українці будуть їм вдячними протягом усього життя.
Насамкінець військові разом з усіма заспівали «Старі фотографії». Вони отримали невеличкі подарунки від студентів та на знак вдячності зняли з себе усі шеврони, подякувавши артистам за виступ.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus