USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

В'язень у Маневицькій колонії накинувся на охоронця

16 Жовтня 2013 08:48
В’язень Маневицької колонії з кулаками накинувся на правоохоронця, коли той відмовився вести його в лазню.

Зловмисник отримав додатковий термін, ‒ інформує Волинська газета.

Уродженець Івано-Франківщини потрапив на Волинь, коли уп’яте попався на злочині. З вересня минулого року він відбував покарання у Маневицькій виправній колонії.

В одну із п’ятниць чоловік о пів на десяту вечора захотів, аби його повели в лазню. Відповідь молодшого сержанта про те, що лазня працює лише до 17:00, рецидивіста не задовольнила.
Тож, він почав «зухвало демонструвати мобільний телефон» – заборонений у місцях позбавлення волі предмет. А крім цього, крив матом увесь склад адміністрації колонії.

Утихомирити зухвальця прийшов лейтенант, який відповідав за нагляд і безпеку. Але при спробі забрати у в’язня мобілку отримав ногою в живіт, а коли від болю присів – кулаком у вухо й голову.

На підмогу лейтенанту прибуло ще троє працівників колонії. В’язень же зустрів їх таким опором, що аби скрутити зухвальця та вдягнути наручники, наглядачі мусили застосувати сльозогінний газ та гумового кийка.

Отож, івано-франківець отримав додатковий термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 16 Жовтня 2013 09:41
адміністрація колонії, більше заглядайте в ср.ку піднаглядним,і вони проведуть у свої камери інтернет, і будите за власні кошти оплачувати його.
456 до 123 Показати IP 16 Жовтня 2013 11:52
вже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus