USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Маневицьку колонію постачали наркотики завдяки одному з в’язнів

27 Січня 2017 19:19
Співробітники СБУ спільно з оперативним відділом Маневицької виправної колонії та прокуратурою Волинської області викрили міжрегіональне злочинне угруповання, яке збувало наркотики в установі виконання покарань, повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.

До незаконних оборудок з наркотичними засобами був причетний один із в’язнів колонії. Разом зі спільниками, що перебували на волі, він організував постачання до колонії та збут ув’язненим таблеток «Субутекс».

Двох осіб, мешканців Волинської та Івано-Франківської областей, затримано згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу під час незаконного збуту наркотичних засобів. Зловмисникам повідомлено про підозру за ст. 307 Кримінального кодексу України.

До підозрюваних застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають першочергові слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2017 19:31
і на чиї вуха розрахована та лапша ? можна подумати, що працівники колонії тут ні при чому
Лучанин Показати IP 27 Січня 2017 22:55
А працівники колонії "святі" люди!... Аж гидко читати такі новини...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus