USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибачтесь перед тими, кому ваш гральний бізнес зламав життя, – Поліщук звернувся до Покровського

27 Лютого 2019 21:07
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук закликав депутата Андрія Покровського, в якого знайшли гральний бізнес, задуматись над тим, як вибачитись перед людьми, яким цей бізнес поламав життя.

Про це йшлося 27 лютого під час 53-ї сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення проекту рішення про протидію гральному бізнесу в Луцьку депутат, який через пов’язаних осіб причетний до гральних закладів в місті, заявив, що насправді це – наклеп.

Читайте ще: Казино колишнім не буває. Як працює гральний бізнес луцького депутата Покровського

Водночас Ігор Поліщук наголосив: «Наші працівники провели обхід гральних закладів у Луцьку, і ми пересвідчилися в тому, що люди там дійсно програють гроші».

Та звернувся до Андрія Покровського: «Можете виправдовуватися, писати гнівні пости, замовляти статті, але вам треба думати не про виправдання, а про тих людей, які програли гроші й пішли на злочини, які програли машини, квартири, зруйнували свої родини, тому що виносили все з домівки. Ви повинні думати про тих людей, які здійснюють суїцид через те, що не можуть повернути програні й позичені гроші. Так, їх ніхто не змушує туди йти й грати, але це недоречне порівняння. Вам потрібно закривати заклади і бути свідомим на ділі, а не на словах».

Читайте ще: «Будьте свідомим на ділі, а не на словах», – Покровського закликали закрити його гральні заклади в Луцьку

Покровський обурився таким словам та заявив, чи готовий Ігор Поліщук вибачитись, якщо ця інформація виявиться неправдивою. Натомість радник міського голови порадив Покровському самому задуматись над тим, як він буде вибачатись перед людьми, яким його бізнес поламав долю.

«Вам треба думати не про те, як я буду вибачатися перед Вами, а про те, як Ви будете вибачатися перед тими, кому гральний бізнес зламав життя», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 27 Лютого 2019 21:12
При всіх "за" і "проти" я вважаю, що вони самі собі зламали життя, не треба тих високопарних слів
Юлія до Олександр Показати IP 28 Лютого 2019 11:51
Звісно що так. В магазинах повно спиртного- тепер потрібно перед сім'ями алкоголіків вибачатись чи що... В Європі такі реальні заклади явище поширене. Людина яка слабка духом завжди знайде якусь причину свого зламаного життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus