USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибори президента Росії призначили на день річниці анексії Криму

15 Грудня 2017 12:21
Рада Федерації оголосила про призначення виборів президента Росії на 18 березня 2018 року – у день анексії Криму.

Про це йшлося під час засідання Ради Федерації, передає 24 канал.

Відзначається, що за відповідне рішення на засіданні 15 грудня проголосували одноголосно 160 членів Ради Федерації.

За словами голови Комітету Ради Федерації з конституційного законодавства і державного будівництва Андрія Клішаса, згідно з Конституцією, вибори в 2018 році повинні були відбутися в другу неділю місяця, коли проходило голосування на попередніх виборах, тобто 11 березня.

Однак цю дату перенесли на 18 березня, щоб голосування співпало з річницею коли Росія анексувала український Крим.

За словами Клішаса, постанова про таке рішення буде опублікована і набуде чинності 18 грудня – рівно за три місяці до виборів. Тоді ж офіційно стартує виборча компанія.

Кандидати, які планують брати участь у виборах, мають півтора місяці, аби зібрати підписи для свого висування та реєстрації.

Нагадаємо, 6 грудня Президент Росії Володимир Путін нарешті оголосив про свій намір брати участь у президентських виборах 2018 року як самовисуванець. Згодом, у чинного російського лідера заявили, що поки що Путін немає конкурентів на майбутніх виборах президента у 2018 році, хоча «гідних людей багато».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 15 Грудня 2017 20:45
В РАСЕЕ БУДУЮТЬ ВЖЕ НЕ КОММУНИЗМ А ПУТИНИЗМ! ВЧАТЬ "СТУЧАТИ" НА ВСИХ СУСИДИВ ЩОБ ТОЙ ХТО ЩЕ НЕ СИДИВ-СИВ НА ПАРУ РОКИВ ЗА ГРАТИ! "СТУЧАТЬ" КРУГОМ: НА РОБОТИ ; ДОМА Й НА ВУЛИЦИ! Й САЖАЮТЬ ВСИХ И ВСЯ...РЕЖИМ ДИКТАТОРА ПУТИНА ПЕРЕРИС В ПУТИНИЗМ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus