USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Вибори США: Трамп подає позови через результати голосування у штатах, де перемагає Байден

5 Листопада 2020 21:01
Президент США Дональд Трамп заявив, що має намір юридично оскаржити всі штати, де претендує на перемогу кандидат від Демократичної партії Джо Байден.

Про це глава держави написав у Twitter в четвер, 5 листопада, повідомляє Корреспондент.net.

«Ми юридично оскаржимо всі недавні штати, на які претендує Байден, за шахрайство на виборах і шахрайство на виборах на рівні штату. Безліч доказів – просто подивіться ЗМІ. Ми виграємо!» – написав Трамп.

Відзначимо, що Twitter позначив цей пост президента США як спірний контент.

Нагадаємо, що раніше Дональд Трамп накричав на власника телеканалу через Байдена. Лояльний до президента телеканал «не підтримав» його, заявивши, що в Арізоні за результатами голосування лідирує кандидат від демократів.

Також Трамп зажадав зупинити підрахунок голосів. Він триває досі, оскільки 100 млн виборців проголосували поштою через епідемію коронавірусу в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus