USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вибори у Луцьку: перші курйози на дільницях

25 Жовтня 2015 10:00
Виборчі дільниці у Луцьку, як і загалом на Волині, відкрили вчасно. Однак уже зафіксували перші курйози - люди не розібралися із переведенням стрілок годинників і прийшли голосувати на годину раніше. Про це інформує ІА ZIK.

Виборчі дільниці у Луцьку відкрилися вчасно, працюють спокійно та без інцидентів.

Зі слів голови Луцького міськвиборчкому Леоніда Будцева, виборчі дільниці у місті відкрилися без суттєвих запізнень. А ДВК працюють у звичному режимі.

«Наразі голосування триває спокійно», – зазначив Будцев.

Водночас, окремі громадяни приходили на дільниці завчасно. Так, на входах дільниці у ЗОШ №26 вже о 7.50 на відкриття чекали близько десятка громадян. Натомість, на дільниці у школі № 9 особливого ажіотажу не помітно. Зі слів голови ДВК Олега Хоружина, перші виборці прийшли на дільницю через хвилину після відкриття.

Окрім того, не обійшлося і без курйозів. На одній із дільниць перші виборці прийшли вже о 7.15. Як з'ясувалося, люди не розібралися із переведенням стрілок годинників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus