USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Вибух на хімічному заводі в Німеччині: двоє загиблих, понад 30 травмованих

28 Липня 2021 10:25
Унаслідок вибуху на хімічному заводі в німецькому місті Леверкузен підтвердили загибель двох робітників. Ще кілька працівників вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на DPA.

За уточненою інформацією, кількість травмованих внаслідок аварії зросла до 31, з них п’ятеро – у реанімації.

«Тривають інтенсивні пошуки зниклих. Але, на жаль, все менше надії, що ми знайдемо їх живими», – повідомив директор майданчику хімічної промисловості Chempark Ларс Фрідріх.

Вибух виявився настільки потужним, що відчувався на сейсмологічній станції за 40 км.

Нагадаємо, вибух стався вранці 27 липня о 9:30 на території Chempark, одного з найбільших в країні майданчиків розміщення об’єктів хімічної промисловості. У трьох точках в Леверкузені, Дормагні та Крефельд-Уердінген розташовані об’єкти понад 70 компаній.

В органах влади повідомили, що показники забруднюючих речовин в повітрі не перевищили небезпечний рівень та не було встановлено викидів в повітря специфічних хімічних речовин.

Спершу Федеральне управління цивільного захисту та допомоги при стихійних лихах присвоїло цій події рівень попередження «надзвичайна небезпека», а мешканців міста попросили закривати вікна й двері.

Точні причини вибуху залишаються невідомими. Оскільки на місці аварії тривають рятувальні роботи, технічне розслідування не можуть почати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus