USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибух на хімзаводі у Китаї: 47 загиблих, понад 600 постраждалих

22 Березня 2019 10:12
Внаслідок вибуху на хімзаводі в Яньчен, що на сході Китаю загинули 47 людини, ще понад 600 осіб постраждали, пише канал 24.

До ранку п'ятниці, 22 березня, пожежники удалось локалізуваті Пожежа. Мер міста Цао Лубао на прес-конференції у п'ятницю, яка транслювалася в прямому ефірі китайськими інформаційними ресурсами, повідомив, що 32 постраждалих перебувають у критичному стані, ще 58 осіб отримали важкі поранення. Точної кількості постраждалих з легкими пораненнями поки не повідомлено. Людей розмістили у 16 лікарнях.

Що сталося?

У китайському місті Яньчен стався потужний вибух на заводі з виробництва пестицидів.

Очевидці розповідали, що вибух був настільки сильним, що від ударної хвилі повилітали шибки у вікнах будинків на відстані до півтора кілометри. Також внаслідок вибуху було пошкоджено десятки припаркованих поруч автомобілів. Уламки, які розлетілися навколо поранили багато місцевих жителів. До ліквідації пожежі було залучено близько 200 пожежників та понад 40 пожежних машин, понад 930 військовослужбовців і важка техніка для розбору завалів з 12 навколишніх міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus