USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибух на тротиловому заводі у Росії: у місті ввели надзвичайний стан

1 Червня 2019 19:59
Понад 40 людей отримали поранення під час вибухів на ДержНДІ «Кристал» в Дзержинську Нижегородської області, 14 з них госпіталізовані. У місті введено режим НС. Про це повідомили в прес-службі МОЗ регіону, передає ТАСС.

«За даними Міністерства охорони здоров’я Нижегородської області, в результаті вибуху на ДержНДІ «Кристал» в Дзержинську 42 людини отримали поранення легкого і середнього ступеня тяжкості. 14 з них госпіталізовані», – повідомили в Міністерстві охорони здоров’я.

За даними джерела ТАСС в екстрених службах, ситуація на заводі стабілізована, загрози поширення пожежі немає.

Крім того, за даними агентства, в результаті вибухів зафіксовані пошкодження в 180 житлових будинках, а також в будівлях соціальних об’єктів.

При цьому уряд області повідомив, що в місті Дзержинськ, а також трьох довколишніх селищах введено режим надзвичайної ситуації, що дозволило вже почати відновлювальні роботи. Необхідності в евакуації жителів населених пунктів немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
еге Показати IP 2 Червня 2019 14:06
крадучого пенсії хряка-петька парашенка садити на нари у параші і закулявлобити падлу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus