USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вибух у ковідній лікарні в Іраку: кількість жертв зросла вчетверо

25 Квітня 2021 20:18
Жертвами пожежі в лікарні Багдада, де лікувалися хворі з коронавірусною інфекцією, стали 82 людини, ще 110 постраждали.

Про це пише агентство INA з посиланням на міністерство внутрішніх справ Іраку 25 квітня, передає Корреспондент.net.

«Міністерство внутрішніх справ оголосило, що 82 людини загинули і 110 отримали поранення в результаті пожежі в лікарні Ібн аль-Хатиб», – йдеться в повідомленні.

Іракська влада вважає, що причиною загоряння став негерметичний кисневий балон. Його вибух спровокував швидке поширення вогню, через що десятки пацієнтів виявилися заблоковані в палатах.

При цьому фахівці не відкидають інших версій події і наголошують, що кількість загиблих і постраждалих може збільшитися, незважаючи на ліквідацію пожежі.

Нагадаємо, займання в іракській лікарні для пацієнтів з COVID сталося ввечері 24 квітня. Будівля вигоріла практично повністю. Пожежники гасили вогонь до ранку наступного дня.

Влада республіки розпорядилася звільнити зі своїх посад керівний склад медустанови. Проти них може бути порушено кримінальну справу про халатність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus