USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибух у лікарні Туреччини для COVID-19-хворих: кількість жертв зросла

19 Грудня 2020 17:13
Кількість загиблих у результаті вибуху кисневого балона у лікарні турецького міста Газіантеп та подальшої пожежі зросла до дев’яти.

Про це міністр охорони здоров’я Туреччини Фахреттін Коджа написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Трагічний випадок, який стався в реанімаційному відділенні в Газіантепі, засмутив усіх нас. Кількість загиблих досягла дев’яти. Інших пацієнтів, які постраждали в результаті пожежі, команди екстреної допомоги перевезли до сусідніх лікарень», – повідомив міністр.

Як повідомляють ЗМІ, міністр Коджа вилетів до Газіантепа для проведення розслідування на місці події. У лікарні повідомили, що в реанімації на лікуванні в момент інциденту перебувала 21 особа.

Вибух стався сьогодні в університетській лікарні у Газіантепі. Жертвами здебільшого стали пацієнти віком від 56 до 85 років, які проходили лікування від COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus