USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Вибухи на складі боєприпасів на Луганщині: ДБР звинувачує двох військових

8 Листопада 2021 11:38
Двоє командирів реактивних артилерійських батарей Збройних сил України обвинувачують у причетності до вибухів боєприпасів на складах у Сватовому Луганської області у 2015 році.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

У вересні 2015 року командири розмістили військову техніку поблизу потенційно небезпечного об’єкта – польового складу боєприпасів, що знаходиться неподалік м. Сватове Луганської області.

29 жовтня 2015 року через диверсію на військовому складі сталася пожежа. Вона спричинила детонацію боєприпасів, що розлетілися та влучили у вказану військову техніку.

Це призвело до знищення військового майна, зокрема РСЗВ «Ураган» та транспортно-заряджальних машин до них, на 18 млн гривень.

Вказані військові особи обвинувачуються у недбалому ставленні до військової служби в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 425 КК України).

У разі доведення вини їм загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Климкин Показати IP 8 Листопада 2021 11:44
спички детям - не игрушки. Осторожней с ними
Євросоюз Показати IP 8 Листопада 2021 12:46
Знайшли цапів-відбувайлів. Не соромно, прокуратори?
аватар 51 Показати IP 8 Листопада 2021 20:58
Це мабуть такий *подарунок* до дня артилерії , до речі незалежні журналісти ВН навіть 3 листопада навіть не обмолвились.Стосовно командирів реактивних батарей *ураган* , це абсолютно в не їх компетенції розміщувати польові парки БМ. За це в частинах відповідає заступник командира частини з озброєння разом з технічною частиною.Де їм наказали розмістити техніку там вони і розмістили.Ці * соснознавці * за 7 років війни могли б і уже знати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus