USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Вибухи у Севастополі: ЗСУ підтвердили удар по командному пункту росіян

4 Січня 2024 19:28
Сьогоднішні вибухи у Севастополі – чергова вдала робота наших військових. ЗСУ знищили командний пункт з'єднання російських військових поблизу Севастополя.

Про це повідомив СтратКом ЗСУ у четвер, 4 січня.

За даними Збройних сил, сьогодні близько 15:00 поблизу окупованого Севастополя було уражено пункт з'єднання російських окупаційних військ.

За даними джерел 24 Каналу, йдеться про влучання у військову частину в Юхариній балці, де був підрозділ секретного захищеного звʼязку із ГШ ЗС рф.

Читати ще: Знищення «Новочеркаська»: росіяни визнали ліквідацію 74 моряків

Як заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук, вибухи в Севастополі та Євпаторії – спецоперація за участю Повітряних сил ЗСУ.

«2-го січня міністерство брехні рф відзвітувало про ураження російськими ракетами «бункера із заступником Головнокомандувача Валерія Залужного та ще дев’ятьма генералами ЗСУ». Привіт окупантам у Криму! Чекаю від ворожої пропаганди такого ж епічного звіту із Севастополя та Євпаторії 4-го січня і вкотре дякую пілотам Повітряних Сил та всім, хто планував операцію, за бездоганну бойову роботу!», – зазначив Олещук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus