USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Севастополі ввечері лунали вибухи. У Повітряних силах подякували льотчикам і морякам

24 Березня 2024 09:49
У ніч проти 24 березня в тимчасово окупованому Севастополі було як мінімум два вибухи, які сталися поряд з російськими військовими об’єктами.

Про це повідомляє телеграм-канал «Крымский ветер».

Повідомляється про влучання в районі Козачої бухти та мису Фіолент, де дислокуються російські військові. На опублікованому відео показані два вибухи.
Читати ще: Нічна ворожа атака: пожежа на Львівщині та тисячі людей без тепла на Дніпропетровщині

За даними телеграм-каналу приліт, у Севастополі, ймовірно, був у район колишнього штабу ВМСУ на вул. Руднєва. Зараз там розміщена російська військова частина. Пізніше уточнили, що приліт ракет був у головний вузол спецзв’язку Чорноморського флоту Росії на вул. Миколи Музики, 1.
Ймовірне місце влучання.
Читати ще: На Волині вночі знищили ворожу повітряну ціль

Так званий «губернатор» Михайло Развожаєв заявив, що російська ППО нібито збила 10 ракет. Одна влучила в «офісну будівлю» на вулиці Руднєва, а ще одна влучила у приміщення, в якому був «штаб Військово-морських сил України».
Після повідомлень про вибухи у Криму командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував у мережі льотчикам та морякам за успішну бойову роботу. Куди влучили ракети, Олещук не повідомив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus