USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вибухи в Дніпрі ‒ не справа рук екстремістів, ‒ ЗМІ

5 Травня 2012 15:03
До організації серії вибухів у Дніпропетровську 27 квітня не причетні представники якоїсь екстремістської організації.
Про це пише «Корреспондент.net» з посиланням на власні джерела в СБУ Комсомольської правди в Україні.
«Версія про те, що до цих вибухів причетні члени якоїсь екстремістської організації, не знайшла підтвердження. Бомби виготовили з того, що можна купити в будь-якому господарському магазині, за рецептом з інтернету», ‒ зазначив співрозмовник видання.
За його словами, висувалися вимоги, «але не фінансового характеру, і ще незрозуміло, самими «бомбістами» чи іншими людьми, які намагаються використати ситуацію на свою користь». При цьому джерело підкреслило, що «текст звернення поки афішувати не можна ‒ йде робота».
Співрозмовник газети також висловив припущення, що «хтось таким чином зводить особисті рахунки з керівництвом силових відомств Дніпропетровської області». «Адже зрозуміло, якщо злочин не розкриють ‒ будуть звільнення. Не можна виключати, що за цим стоїть хтось із ображених екс-правоохоронців», ‒ сказав він.
Раніше повідомлялося, що за неофіційними даними, спецслужби схиляються до «кримінальної» версії серії вибухів у Дніпропетровську ‒ можливо, бомби використовували для переділу сфер впливу.
Нагадаємо, у пʼятницю, 27 квітня в період з 11:50 до 13:02 в Дніпропетровську прогриміло 4 вибухи, через які постраждали 30 осіб, які з травмами різних ступенів тяжкості були госпіталізовані в лікарні міста.
Як повідомили в Службі безпеки України, відповідальність на себе за здійснення вибухів у Дніпропетровську ніхто не взяв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хатуль Мадан Показати IP 5 Травня 2012 18:18
є таке екстремістське угруповування - данєцкіє.
ахванасій Показати IP 5 Травня 2012 19:50
Точніше --- провладне екстремістське угрупування!
Лучанка Показати IP 6 Травня 2012 10:18
Це вже нелюди, навіть гірше них. Зривати простий, бідний ні в чому не винен люд,діток -це фашисти так не робили,бо коли їх не чіпали вони нікого не чіпали.Нелюди зривайте всіх бандитів, верховну ,районну міську ради,їх цих злодюг і ворюг, які стоять при владі і зробили нас жебраками,але не нас,ми ні вчому не винні ми вже покарані ними, а ви ще добиваєте.Почуйте нарід України, бо ми не народ, а нарід,бо гідний народ рабами не роблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus