USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як влаштована сітка Порошенка в Дніпрі і яку роль в ній грає «Нарик». Розслідування

30 Березня 2019 18:24
Громадський проект «Карусель-2019», який розповідає про скупку голосів на виборах президента, опублікував схему сітки Петра Порошенка в Дніпрі. Розслідування розміщено на сайті проекту.

Так, за даними активістів, до сітки Порошенка в Дніпрі причетний депутат Верховної Ради Андрій Павелко – він курує всю систему підкупу виборців в місті. Також засвітився в схемі його сват Олександр Петровський, відомий як кримінальний авторитет «Нарик», він відповідає за силове прикриття сітки в Дніпрі.

Колишній помічник нардепа Павелка Артем Атаманенко, за даними розслідування, очолює сітку в Шевченківському районі міста. До слова, з 2016 року він очолює Шевченківську райраду і є представником БПП. Помічницею Атаманенка є Маргарита Яворенко, яка офіційно займає посаду головного спеціаліста відділу організаційної роботи та внутрішньої політики Шевченківської районної ради. На місцевих виборах-2015 варто вона була кандидатом в Самарській райраді від БПП, але депутатом так і не стала. Через неї розпорядження щодо реалізації підкупу виборців надходять до Юлії Малінкіної, яка очолює відділ організаційної роботи та внутрішньої політики все тої ж, Шевченківської райради. Також в команді працює Руслан Добрицький – інспектор відділу у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту.

БІЛЬШЕ ПО ТЕМІ: ПІДКУП, АДМІНТИСК І ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ПОРОШЕНКА: СКІЛЬКИ КОШТУЄ ГОЛОС ЗА ПРЕЗИДЕНТА

Також «Карусель-2019» стверджує, що в Новокодацькому районі (до декомунізації – Ленінському) Дніпра штаб сітки Порошенка знаходиться за адресою проспект Нігояна, 77 – у будівлі районної ради. Там районну «піраміду» очолює директор фірми таксі «Перший таксомоторний» Дмитро Дрюк, разом з ним в схемі підкупу виборців задіяна його дружина Катерина Скрипниченко – помічниця судді Бабушкінського райсуду Дніпра, яка зараз формально перебуває в декреті. Крім того, в розслідуванні стверджується, що кума Дрюка Катерина Глуховеря (Галайдіч) є дружиною екс-керівника МВС в Дніпропетровській області, а нині глави Департаменту боротьби з торгівлею людьми Національної поліції України Віталія Глуховері.

Безпосередньо організацією схеми займається близький до Дрюка Андрій Пасічник. Також в команді працює Олексій Кукліцький, відомий тим, що публікував у себе на сторінці «ВКонтакте» різні «антимайданівські» пости. Він виплачує кошти на реалізацію підкупу виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хм Показати IP 30 Березня 2019 18:56
День тиші а ви тут агітуєте. Так що з вас 1000 грн
Валентина Показати IP 30 Березня 2019 19:12
На автора замітки подали в СБУ за порушення тиші
По бєспрєдєлу Показати IP 30 Березня 2019 20:30
Нарік з "Лолітою" скєнтовалісь...Альо ,мілі..пАліціяааа!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus