USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанку-підприємця шахрай ошукав на півмільйона

16 Березня 2016 12:57
Під приводом перевезення вантажу у лучанки виманили й викрали вантажний автомобіль «Volvo» із причіпом. Про це повідомили у прес-службі поліції області.

У понеділок, 14 березня, у Луцький відділ поліції із заявою звернулася 49-річна мешканка обласного центру, яка займається підприємницькою діяльністю. Вона розповіла, що під приводом перевезення вантажу її ошукали на 500 тисяч гривень.

Правоохоронці з’ясували, що потерпіла займається підприємницькою діяльністю та надає послуги з вантажних перевезень.

За її словами, 54-річний мешканець Луцька взяв у неї для перевезення вантажу автомобіль «Volvo» із причіпом і зник. Чоловік не відповідає також і на дзвінки на мобільний телефон.

Жінка звернулася за допомогою до поліцейських. Сума завданих матеріальних збитків становить 500 тисяч гривень.

Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчиненні кримінальні правопорушення та інші події. Правоохоронці з’ясовують усі обставини цього випадку. Триває перевірка.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus