USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Виготовлення меблів на замовлення: чого бояться замовники?*

26 Вересня 2023 15:51
Виготовлення меблів на замовлення стає все більш популярним варіантом при облаштуванні інтер’єру. Воно дає змогу клієнтам створити унікальні та функціональні предмети інтер’єру, які ідеально відповідають їхнім потребам і стилю.

Компанії, що спеціалізуються на виробництві меблів, допомагають розробити не тільки дизайн, а й спроектувати розмір, щоб максимально ефективно використовувати доступний простір.

Відповідність очікуванням і потребам


Найчастіше замовники побоюються, що меблі, створені на замовлення, не відповідатимуть їхнім очікуванням. Саме тому важливо обирати підрядника, з яким ви зможете працювати напряму без посередника і затверджувати кожен етап:

  • проєктування меблів (розміри, форма, дизайн, матеріал виготовлення)

  • затвердження 3D макета

  • вибір необхідних витратних матеріалів

  • виготовлення в узгоджені терміни

  • збірка.
  • Компанія ILOFT пропонує широкий спектр індивідуальних рішень для клієнтів: від корпусних меблів і гардеробних кімнат до виготовлення кухонних гарнітурів. Власне виробництво дає змогу пропонувати ціни без націнок і вести комунікацію з клієнтами напряму впродовж усіх робіт над проєктом.

    Меблі на замовлення від ILOFT виготовляються з використанням сучасних технологій та якісних матеріалів. У результаті ви отримуєте довговічні елементи інтер’єру, які прослужать вам багато років.

    Процес виготовлення меблів у компанії ILOFT


    На початку процесу компанія ILOFT проводить консультацію з клієнтом, під час якої обговорюються його потреби, вподобання та очікування. Клієнти можуть надати інформацію про бажаний дизайн, розміри, матеріали та функціональні характеристики меблів. Виходячи з цих даних фахівці розробляють дизайн-проект.
    Після затвердження 3D-моделі попереду витратна і виробнича частина:

    1. Вибір матеріалів, які будуть використовуватися під час виготовлення меблів за індивідуальним замовленням. На основі матеріалів формується кошторис.

    2. Процес виготовлення в зазначені терміни.

    3. Доставка і збірка. Компанія ILOFT забезпечує професійну установку меблів, щоб гарантувати їхнє правильне розміщення та функціональність.

    Додатково можна замовити такі послуги, як створення інтер’єрних композицій, підбір аксесуарів і декору, а також забезпечення супроводу проєкту після його завершення.

    Працюючи безпосередньо з підрядниками, що мають хорошу репутацію, ви можете створити унікальний інтер’єр вашого будинку, який буде поєднувати в собі індивідуальність і необхідну вам функціональність.
    Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


    Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


    Коментарів: 0

    Додати коментар:

    УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


    Система Orphus