USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Судитимуть «виробників» побутової хімії в луцьких гаражах

12 Вересня 2017 17:02
Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про незаконне використання знака для товарів, що завдало матеріальної шкоди у значному розмірі, вчинене за попередньою змовою 32-річним мешканцем Луцька та 28-річним ківерчанином.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Упродовж червня-жовтня 2016 року, не маючи дозволу компаній «The Procter & Gamble Company» та "Henkel AG&Co.KGaA", зловмисники реалізовували товари побутової хімії під належними цим компаніям торгівельними марками «Ariel», «Fairy», «Tide», «Gala», «Head&Shoulders» та "Persil".

Для рекламування продукції та пошуку клієнтів вони створили Інтернет-магазини.

Вироблялася ж уся побутова хімія на промисловому складі у Луцьку шляхом фасування прального порошку та гелю для прання невідомого походження й нанесення етикеток та логотипів торгових марок.

Під час проведення правоохоронцями обшуку у жовтні 2016 року зі складу було вилучено фальсифікованої продукції на суму понад 170 тис. грн.

Обох чоловіків обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 229 КК України.

Міру покарання їм обере суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Житель містап Показати IP 12 Вересня 2017 17:37
Правильно,а то йдеш по ринку,запитаєш ціну,то очі можуть виклювати так доказуючи що то оригінал,Польща,Бельгія,я сама їзджу за кордон і по акції 18 євро,дешевше немає,а то по 120 грн тулять,а тепер нехай відповідають за оригінал!
Лучанин до Житель містап Показати IP 13 Вересня 2017 12:22
Ціни можуть бути різними за кордоном Форміл 5л по акції 5,55€. А цю бовтанку звичайно вилучати, а тих ділків садити треба, щоб іншим не хотілось такого бізнесу!!! Тому що намахувати людей не добре.
Анатоль-пердоль Показати IP 12 Вересня 2017 18:22
точно. ато стіраю стіраю а трухани всеодно гразні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus