USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виграючи, «Волинь» програла

13 Липня 2014 11:23
Луцька «Волинь» поступилася у другому спарингу хорватського збору. Сьогодні підопічні Віталія Кварцяного здійснили виїзд до словенського містечка Кідрічєво, де зіграли проти місцевого «Алюмінія».

Матч пройшов під зливу атак «хрестоносців», які просто таки закидали суперника кутовими, штрафними та ударами у рамку воріт. Статистика мала б засвідчити й гольову перевагу, адже за корнерами «Волинь» була попереду 13-1, ударами по воротам 8 - 1, ударами у рамку 13 – 1… За володінням м`ячем перевага лучан також поважна - 60% проти 40% у словенців. Приндета пробивав небезпечно головою, удар Дудіка "потягнув" кіпер. Як і випад Задерецького. Українці все ж забили, але з офсайду…

Все вирішив єдиний гольовий момент, які створили словенці на 72 хвилині. Їхній нападник вийшов віч-на-віч із Віталієм Недільком і забив єдиний гол у матчі.

Склади «Волині»:

1 тайм: Кичак - Сімінін, Новак, гравець на перегляді, Воронін, Матей, Гуменюк, Кравченко, Задерецький, Бабенко, Кобахідзе.
2 тайм: Неділько (Літовченко, 74) - Годований, Шабанов, Приндета, Шіш, Парцванія, Рогач, Нємчанінов (Зінкевич), Дудік, Мемешев (Р.Никитюк), Селін (А.Никитюк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fanfan Показати IP 13 Липня 2014 12:39
Виграючи по моментах, це не означає, що вигравали по справжньому рахунку, а як кажуть - результат на табло! Хто так взагалі пише?:)))
пшик Показати IP 13 Липня 2014 13:06
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus