USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Виявили неподалік лісу: на Волині розшукали 13-річну дівчинку

8 Грудня 2020 18:17
На Волині розшукали дівчинку, яка пішла гуляти в поле і довго не поверталася додому.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Про зникнення 13-річної дівчинки у Луцькому районі сьогодні поліції повідомила її бабуся. Жінка зазначила, що дитина пішла гуляти в поле неподалік будинку і після тривалого часу не повернулася.

Спочатку родичі своїми силами намагалися віднайти її, проте це не мало успіху – тоді за допомогою звернулися до поліції.

Оскільки вже сутеніло і надворі було морозно, на пошуки дівчинки оперативно скоординували всі сили та засоби Луцького районного відділення поліції, залучили також поліцейських офіцерів сусідніх громад. 16 поліцейських прочесали всі прилеглі території, дачний та лісовий масиви.

Дівчинку виявили неподалік лісосмуги менш, ніж за годину після звернення. Вона вже близько чотирьох годин перебувала на вулиці і змерзла. Дитину цілою та неушкодженою повернули рідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus