USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Виявив понад 30 кг наркотиків: собаку волинських прикордонників нагородили відзнакою. Фото

23 Жовтня 2023 18:26
Днями у Києві відбулася II церемонія нагородження службових собак, які проходять службу в органах сектору безпеки і оборони України. Церемонію «Чотирилапі захисники» організувала громадська організація «Кінологічна спілка України».

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Почесною відзнакою у номінації «Пошук наркотичних засобів» нагородили німецьку вівчарку Гуді та інструктора-кінолога Леоніда, які нині проходять службу в одному з підрозділів Волинського прикордонного загону. Разом з чотирилапим напарником прикордонник на варті кордону уже 7 років.
Читати ще: Службову вівчарку волинського підрозділу Нацгвардії нагородили медаллю «За віддану службу»

Собака натренований на пошук наркотичних речовин, і робить він це справді ефективно. Так, з початку цього року Гуді у 17 випадках допоміг виявити більш ніж 30 кілограмів наркотичних речовин, які подорожні намагалися приховано перевезти через українсько-польський кордон.

«Він дуже енергійний, з ним легко працюється. А ще він фанат своєї справи», - так характеризує свого чотирилапого напарника кінолог Леонід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus