USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вихованці луцької музичної школи вітали бійців АТО та ООС з Днем прапора

23 Серпня 2019 17:07
Вже вдруге з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України у закладі «Козача Левада» організували урочистий обід для бійців АТО, представників козацтва, людей, які ризикували своїм життям і власним здоров′ям заради збереження України.

«Минулого року в нас виникла ідея влаштувати таке дійство, – розповів директор закладу Руслан Роговський. – Перший заступник міського голови Григорій Недопад і радник міського голови Ігор Поліщук підтримали її. Сьогодні вони теж приїхали, щоб розділити цей день із тими, для кого це свято особливо значиме».
Привітали захисників вихованці музичної школи №1 імені Фридерика Шопена та ансамбль української народної пісні «Берегиня». Чуттєвим і трепетним став виступ вокального колективу «Калейдоскоп». Діти нещодавно вразили міжнародне журі на конкурсі в Грузії, а сьогодні розчулили військових виконанням патріотичних пісень про рідну Україну.
«Значимість державного прапора найбільше розуміють наші бійці, люди, які знають, наскільки важко його захищати, оберігаючи цілісність України, – зазначив Ігор Поліщук. – Ми хочемо сьогодні подякувати вам за ваші подвиги, за можливість жити під мирним небом. Ви гідно виконували свій обов’язок на східних кордонах, ви заслуговуєте найвищої пошани і віддачі на державному рівні».

«Подібні заходи – це мінімум із того, що можна зробити для наших бійців, – зазначив Григорій Недопад. – Сьогодні тут зібрались люди, які не зі слів знають, що таке війна, і про яких суспільство завжди має пам’ятати. Україна існує завдяки цим хлопцям, а міська і державна влада повинні робити все можливе для захисту і підтримки наших бійців не лише на східних кордонах, але і в тилу, не забуваючи про захисників, про тих, хто втратив здоров′я, отримав психологічні травми, та й загалом потребує турботи від держави не менше, ніж проявили її, захищаючи Україну на сході».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus