USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вихованцям волинського інтернату вручили «військові облігації»

6 Жовтня 2014 12:18
Із заробітної плати волинських податківців кілька років відраховували певну суму коштів, щоб згодом зробити вихованцям інтернату незвичний подарунок.

Зокрема, коштом працівників та за участю профспілки органів ДФС Волині, придбали облігації внутрішньої державної позики «Військові облігації» 18 учням випускного класу Люблинецької школи-інтернат.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

«Військові облігації» вихованцям інтернату вручив виконувач обов’язків начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй під час зустрічі з учнівським та педагогічним колективом цього навчально-виховного закладу.

«Декілька років поспіль із заробітної плати волинських податківців щомісяця відраховувалася невелика сума для потреб закладу, при нагоді надавалася матеріальна підтримка. Ці традиції гідні продовження. Однак сьогодення внесло корективи і ми вирішили зробити випускникам цього закладу не зовсім звичний подарунок», - зазначив Віталій Чуй.

Водночас, молодші школярі Люблинецької школи – інтернату під час візиту керівника ГУ ДФС у Волинській області до підшефного закладу теж не залишилися поза увагою. Серед вихованців закладу – двоє переможців регіонального туру Всеукраїнського конкурсу «Очима дитини про бюджет країни», яким Віталій Чуй вручив цінні подарунки та дипломи.

Окрім того, м’які іграшки, пазли і розвиваючі ігри від фахівців органів ДФС поповнили ігротеку школи - інтернату, а фрукти стали смачним вітамінним доповненням до щоденного раціону, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus