USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихованцям обласного дитбудинку вручили подарунки від Волиньради

20 Січня 2009 10:28
Радник голови обласної ради Володимир Блінов і голова Луцької районної ради Богдан Прус від імені голови обласної ради Анатолія Грицюка вручили подарунки вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Про це 20 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
Зараз, за словами головного лікаря установи Володимира Алейнікова, у будинку перебуває 28 маленьких волинян, які позбавлені батьківської опіки. Усі вони, за інформацією облради, отримали іграшки й солодощі. Радістю світилися очі дітей, які завжди раді гостям. Наперебій вони розповідали різдвяно-новорічні вірші, дякували за подарунки.
 
Волинський обласний спеціалізований будинок дитини (у грудні цього року святкуватиме своє 65-річчя) є майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, про який постійно дбає обласна рада. Зроблені ремонти у приміщенні, відділення обладнанні відповідним інвентарем і меблями. Але одне питання непокоїть головного лікаря: обласний спеціалізований будинок дитини – об’єкт обласної комунальної власності, а ось будівля і прилегла територія належить Луцьку. Над врегулюванням цієї неузгодженості зараз працює відділ обласної ради з питань спільної власності територіальних громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus