USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Викликав KALUSH на батл та стриже в барбершопі: Луцьк розкачав андеграундний репер Гоня. Фото

25 Червня 2023 13:21
В обласному центрі Волині вперше з сольним концертом виступив учасник гурту Глава 94 львівський хіп-хоп виконавець Гоня.

Попри те, що репер творить хіп-хоп протягом п’ятнадцяти років, він і досі робить це в андеграунді. Нині Гоня працює у барбершопі, а перший у житті сольний концерт дав лише кілька місяців тому.

Незважаючи на це, послухати трушного репера прийшло чимало лучан, які поєднали приємне з корисним – відривалися та підтримували ЗСУ, адже частина прибутків з концерту традиційно іде на підтримку українських захисників.

Читати ще: Луцьк – динаміт: репери з PVNCH розкачали лучан та зібрали грошей бригаді Чорних Запорожців. Фоторепортаж

Розкачав публіку резидент місцевих реп-тусовок ХЛОПЕЦЬ. Він зачитав треки «Пірсинг і тату», ORTNI, «Потримай мою пляшку», «Музика». А насамкінець видав базу, виконавши трек «Фарі Он», присвячений тому, аби українці нарешті позбулися усіх м***в, зокрема й у музиці.
Згодом на сцену вийшов хедлайнер вечора Гоня. Він виконував і качові реперські треки, і лірику. Зокрема звучали його треки з останнього EP «Ні в кут, ні в двері».

«На ці треки завжди хтось ображається», – сказав Гоня про свої ліричні пісні.
Загалом же хіп-хоп виконавець дуже багато спілкувався з залом. Він сказав, що готовий приїжджати до Луцька хоч щотижня, якщо пустять більше поїздів. Натомість лучани закликали переїжджати у Луцьк, мовляв, тут багато барбершопів. Відзначимо, що Гоня працює барбером у Львові.

«Я з***я, чесно, я вже не дуже хотів би стригти. Хотілося б прийти, сісти, вальяжно писати текст з розумним є***ом. Але доводиться працювати, ви всі ж працюєте», – зауважив Гоня, зачитавши трек «Як?»

«Я вчора викинув альбом весь свій

При цьому залишаюсь вдома, щоб змінити всесвіт

Ніяк не скинути весь груз, поки нами править страх

Нас лякають смертю, та смерть моя сестра».
Під час виступу Гоня не оминув Alyona Alyona, KALUSH та загалом лейбл ENKO. Торік після виходу спільного треку KALUSH та Skofka «Батьківщина», в якому є слова «Воля – це дівчина, що любить дім, тільки русским би не дала», Гоня викликав Олега Псюка (KALUSH) на батл, однак відповіді так і не отримав.

Гоня згадав, що невдовзі у Луцьку виступить Alyona Alyona, та іронічно закликав сходити на її концерт і запитати, хто такий Гоня. До слова, останні слова належать саме Alyona Alyona.

У Гоні є діси (трек, в якому один репер негативно висловлюється про іншого, – О.З.)«Демарш» та новорічний, в яких він критикує гурт KALUSH та лейбл ENKO, однак їх у Луцьку він не виконував.
Читати ще: «Окупанти – резиденти моргів»: у Луцьку на вечорі хіп-хопу збирали кошти на ЗСУ. Фото

Натомість лучани відривалися під пісні «По правилах», «Памфлет», «Закрий свій рот», а під трек «Свічка» влаштували слем. Почули вони і зовсім нову пісню «Таким, як ти», що вийшла кілька днів тому.
«Дякую, що ходите на такі двіжі, підтримуєте українське музло. Без вас ми його не робили б. Важливо слухати музику на стрімінгових сервісах, купуйте підписки, які ви можете. Не вдавайтеся до піратства, бо так робить р***ня, а нам треба рухатися вперед та піднімати індустрію і культуру», – наголосив Гоня насамкінець.

Репера покликали на біс, де він разом з лучанами качнув під трек «Добрий день».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Червня 2023 00:03
Цікаво який відсоток від прибутку іде на ВСУ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus