USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцьк – динаміт: репери з PVNCH розкачали лучан та зібрали грошей бригаді Чорних Запорожців. Фоторепортаж

26 Березня 2023 10:33
До обласного центру Волині завітав один з найкрутіших українських хіп-хоп гуртів PVNCH. Луцьк став одним з трьох міст, куди приїхали репери, аби зібрати кошти для 72-ї бригади Чорних Запорожців, яка однією з перших зустрічала ворога на Київщині.

У п'ятницю хлопці із PVNCH розкачували Рівне, а вчора настала черга лучан відриватися та донатити на ЗСУ.

Розігравати поціновувачів репу на сцену вийшов місцевий репер ХЛОПЕЦЬ, який традиційно зачитав свої вайбові треки «Просто хлопець», «Пірсинг і тату», «Потримай мою пляшку», «Музика». Але фішкою його виступу стала гра на трубі, яка зовсім не була зайвою, поєднуючись з бітами.
Як зазначили хлопці з PVNCH, місцева сцена – це основа українського репу, адже все починається з малого. Учасники гурту також акцентували, що на концерті у Рівному були здебільшого хлопці, а у Луцьк на їхній виступ завітало чимало дівчат. Але на цьому конкуренція між Луцьком та Рівним не завершилася.

Читати ще: «Окупанти – резиденти моргів»: у Луцьку на вечорі хіп-хопу збирали кошти на ЗСУ. Фото

«Північні» розпочали свій виступ треками «Ми уже ідемо» та «Це північ», які репрезентують їхній хіп-хоп. Вони зазначили, що зараз в Україні буремні часи, але побажали, щоб випадки, як у їхній пісні «От так от», ніколи не повторювалися.
Репери читали треки про провінцію, мотивували працювати над собою, та, звичайно ж, закликали розвивати український реп, а не читати лише «про тачки, бікси і бакси».

В середині виступу був проведений аукціон на підтримку 72-ї бригади, під час якого ХЛОПЕЦЬ, вторгував понад півтори тисячі гривень за мерчову футболку YouTube-шоу «На Реп ІТ», у якому він у жартівливій формі оглядає новинки українського репу.

А розмальовану каску з позицій вагнерівців, яку реперам передали військові, купив цілий зал, адже кожен лучанин хотів і тут обійти Рівне, де вторгували п’ять тисяч. Лучани ж спільними зусиллями назбирали 10 тисяч 140 гривень, але каску віддали хлопцю, який задонатив найбільше.
Далі ж PVNCH включила важку реп-артилерію, розірвавши орків на шматки треком «300303» та показавши, що таке «Білий» реп.
Хлопці розповіли, що трек «Динаміт» є найбільш народним, тож запросили усіх охочих на сцену, відзначивши, що Луцьк – справжній динаміт.
«Ми гарцюєм, збираєм гроші на ЗСУ, ну які рускі, на що вони тут сподівалися», – сказали «північні».

Вони ще раз розкачали лучан виступом на біс та подякували їм за круту атмосферу. А вже 26 березня білий реп від PVNCH поїде до Івано-Франківська.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus