USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Виконком вивчав, чи виконує луцький перевізник договори

28 Квітня 2017 14:02
Скарги на неповний випуск автобусів на лінію та стан самого транспорту: саме такі порушення адресували перевізнику, який обслуговує маршрути №11 та 19.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 квітня.

Відповідно до інформації управління транспорту та зв’язку міськради, за період з початку 2016 року ПП «АТП №1», що обслуговує маршрути №11 та 19, видали три приписи про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів. Виконання графіків руху за кількістю виходів автобусів на рейси становить 86,73%.

Перевірки встановили, що основним порушенням договорів на перевезення є неповний випуск автобусів на лінію. Так, до служби оперативного реагування «15-80» у період від початку 2016 року до 14 квітня 2017 року надійшло 35 повідомлень щодо даного перевізника, з яких 20 стосувалися порушень розкладу руху автобусів. Ще дві скарги стосувалися стану транспортного засобу та комфортності перевезень, два – бортового пристрою на маршруті №19, одне – культури обслуговування на маршруті №11.

Директор ПП «АТП №1» Едуард Самчук повідомив, що підприємство здійснює перевезення пасажирів за маршрутами №11 та 19, для чого задіяні 23 автобуси (20 основних та 3 резервні). Увесь транспорт підприємство «Візор» обладнало засобами GPS-моніторингу. Зі слів директора, у першому кварталі цього року не трапилося жодного ДТП із постраждалими з провини водіїв підприємства.

В управлінні транспорту та зв’язку визначили, що перевізник не виконує пункт договору про якісне виконання перевезень та наявність працездатного обладнання. Так, в системі моніторингу щодня не відображається 1-3 автобуси, що свідчить про відсутність працездатного обладнання в салонах транспортних засобів. Також підприємець не виконує затверджений організатором розклад руху автобусів із регулярністю не нижче 95%. Виконання розкладу руху автобусами, що відображались в системі моніторингу, складає 86,73% при нормі 95%.

Попри вказані повідомлення про порушення розкладу руху, звіт перевізника члени виконкому усе ж вирішили взяти до відома.

Перевізника вирішили зобов'язати забезпечити виконання умов договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом щодо:

- дотримання розкладу руху автобусів з регулярністю не нижче 95%;

- дотримання графіків руху з врахуванням виходів на рейси та відміток на кінцевих зупинках.

Нагадаємо, окремим перевізникам, на роботу яких у лучан виникало найбільше нарікань, члени виконкому встановлювали терміни на усунення порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
31 Показати IP 28 Квітня 2017 14:17
був період, що 31 маршрутка їздила з інтервалом 15хв., як і годиться, ну в крайньому разі 20 хв., зараз же, не дивлячись на пАкращення, тобто підняття ціни за проїзд, її доводиться чекати в кращому випадку 30 хв, а зазвичай 40 хв і більше.Тобто щоб добратись від Нової Лінії до центру де їхати п"ять хвилин часу на зупинку треба виходити за 40 хв. Що за фігня в кінці кінців? Зовнішній вигляд тих маршруток хтось перевіяряє? Ви бачили що зараз в тій 31?Весь салон завішаний уродськими темнозеленими брудними шторами, а штори біля водія ще й з китичками і через все переднє скло жахлива гірлянда штучних квітів - так в минулому столітті прикрашали кабіни грузовиків колгоспні водії, судячи з фільмів і фото. Дикий хутір, а не обласний центр- сучасне місто.
Пасажир. Показати IP 28 Квітня 2017 14:18
А де інформація про обілечування пасажирів?
А до Пасажир. Показати IP 28 Квітня 2017 15:59
ніхто нікого не обілечує і не збирається цього робити
Я Показати IP 28 Квітня 2017 16:58
Маршрутки як їздили в хлам,так і їздять,кричали"поремонтують як буде по 4 грн"я був проти піднятя,так як знав,що буде те ж саме як і по 3 грн.отак нас най..ють
яяяя Показати IP 28 Квітня 2017 23:38
таж сама ситуація із №1 чим дальше тим довше жду маршрутку.GPS відключені половину з них після подорожчення чомусь перестали їздити.А возять як якусь ху..добу як з того колгоспу про який писав 31.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus