USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Викраденого Павла Гриба можуть обміняти на російського військового

20 Вересня 2017 16:16
Українця, Павла Гриба, викраденого в Білорусі, можуть обміняти на російського військовослужбовця Віктора Агєєва, який був узятий в полон силами АТО під час бою в Луганській області.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, повідомляє «Апостроф».

"РФ не може допустити того, щоб у нас в руках були докази їх військової присутності на тимчасово непідконтрольних територіях в Луганській і Донецькій областях. Тому вони зроблять все, щоб обміняти свого солдата на нашого громадянина", - зазначив він.

Жданов вважає, що такий обмін відбудеться вже до кінця цього року.

У свою чергу, представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига заявив, що Гриб став проблемою для Росії, адже він навіть не брав участі в АТО, у чому російські органи могли б в рамках традиційної для себе риторики угледіти якісь "докази" його причетності до "тероризму".

"Мені здається, що як тільки справу передадуть до суду, суд скаже, що тут немає складу злочину, і відпустить його. І тепер це проблема для Росії. Вони не врахували або не знали про стан здоров'я хлопця. А тепер у них повно проблем, в тому числі іміджевих. Мета провокації досягнута, тепер хлопця потрібно просто випустити, тому що він не представляє якоїсь цінності. Інша справа, що тепер їм треба зберегти обличчя", - уточнив він.

Нагадаємо, що 24 серпня російські спецслужби викрали 19-річного українця Павла Гриба, в Білорусі і перевезли до Краснодарського СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 20 Вересня 2017 16:24
Не,такого ценного кадра.не меньше чем на порошенко меняем!
Ігор луцький Показати IP 20 Вересня 2017 22:48
Як гарно все:тільки виїхав,одразу викрали і знайшли ,і дививись іде на обмін.А хлопці,що кров пролили ,будуть далі в полоні.Може в малолєток пора забрати можливість виїзду,щоб не створювали лишніх проблем для батьків і держави?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus