USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вилучену цьогоріч на Волині наркоту СБУ ще не знищила

12 Серпня 2009 16:21
Працівники УСБУ в області цього року вилучили найбільшу контрабанду метамфетаміну в Україні – 12 кілограм, що становить понад 40 тисяч доз. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі УСБУ у Волинській області.
 
За інформацією прес-служби, востаннє вилучені наркотики СБУ у Волинській області знищувала у грудні 2008 року. Психотропні речовини, які конфіскували цьогоріч, досі перебувають у сховищі. Адже вилучені наркотики можна знищувати лише після винесення судом вироку. До цього часу вони є речовим доказом.
 
Отож, цього року працівники обласного управління СБУ вилучили дванадцять кілограм метамфетаміну, що становить понад 40 тисяч доз. Також уперше на Волині вилучили DOB кількістю у сто пігулок. Крім цього до нарко-споживачів не надійшли 30 марок ЛСД та понад чотири кілограми амфетаміну.
 
Довідково:
 
DOB – особливо небезпечна психотропна речовина. У результаті зловживання вказаним психостимулятором швидко наступає дефіцит життєвих ресурсів організму. Зовні дефіцит виявляється у вигляді схуднення і старіння шкіри, загального виснаження. При регулярному використанні стимуляторів серйозно страждає серцево-судинна система. У першу чергу виникають важкі аритмії. У результаті тривалого прийому психостимулятору розвиваються важкі депресії, які досягають ступеня психозу, – тобто примушують хворих здійснювати безглузді, нез’ясовні і часто трагічні вчинки (наприклад, самогубства) через свій пригнічений настрій
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus