USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Вилучили 100 пакетів із психотропами: на Волині затримали чоловіка, який збував наркотики через закладки

5 Квітня 2022 21:20
Затримали волинянина, який збував наркотики через закладки. Відомо, що у лютому цього року чоловікові уже повідомляли про підозру у вчиненні наркозлочину та суд відпустив його під заставу.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За процесуального керівництва Ківерцівського відділу Луцької окружної прокуратури працівники Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області ДБН Національної поліції України та Ківерцівського відділення поліції 05 квітня 2022 року поблизу міста Рожища затримали 38-річного волинянина, який збував особливо небезпечну психотропну речовину PVP через закладки.

З’ясувалося, що 24 лютого 2022 року чоловікові уже було повідомлено про підозру у вчиненні такого ж злочину і обрано запобіжний захід у вигляді застави.

Проте це не завадило йому продовжувати незаконну діяльність.

У затриманого вилучено близько 100 пакетів із психотропами, ще понад 80 закладок знайдено розкладеними на місцевості.

Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кислотник Показати IP 5 Квітня 2022 22:24
Як на мене - барижити альфою під час війни - це також геноцид народу. За солі і спайси треба не різкою по дупі, а кувалдою по голові!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus