USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Вимагав 15 тис. доларів за три авто для ЗСУ: покарали чоловіка, який торгував ввезеною на Волинь гуманітарною допомогою

8 Серпня 2023 18:33
51-річному жителю міста Дніпро не вдалося нажитися на оборудках із ввезеним для ЗСУ автомобілями. Спритний громадянин узявся купити позашляховики для військовослужбовців підрозділу «Вовки Да Вінчі».

Про це інформує пресслужба обласної прокуратури.

При цьому насправді він роздобув автомобілі «Mitsubishi Pajero GLS», «Hyundai galloper» та «VW Transporter», ввезені в Україну як благодійна допомога, у благодійного фонду на Волині.

Пообіцявши працівникам фонду безоплатно передати позашляховики «Вовкам», спритник намагався продати їх підрозділу за 15 300 доларів США. Ці наміри було викрито, чоловіка затримали 03 квітня 2023 року під час отримання коштів.

Читати ще: 17 000 доларів за два авто для ЗСУ – викрили волинянина, який торгував гумдопомогою

Суд визнав громадянина винуватим у продажу предметів гуманітарної допомоги в значному розмірі під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України) та призначив покарання у виді штрафу у розмірі 204 тисячі гривень.

Автомобілі конфісковані в дохід держави на потреби Збройних сил України та будуть передані «Вовкам Да Вінчі».

Вирок суду набрав законної сили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus