USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Винуватець ДТП на Волині, у якій загинули двоє людей, – під домашнім арештом

24 Квітня 2020 15:03
Винуватець смертельної ДТП поблизу селища Ратне на початку січня, в якій загинуло двоє людей, нині знаходиться під домашнім арештом.

Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, слідчий звернувся з клопотанням про застосування запобіжного заходу у виді домашнього арешту, відносно підозрюваного.

Клопотання вмотивоване тим, що 5 січня поблизу Ратного на автодорозі М-19 сполученням «Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече» обвинувачений, керуючи «Volkswagen T-4», допустив занос автомобіля, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення з «Ford Transit», що рухався у зустрічному напрямку.

Від отриманих під час ДТП травм водій «Ford» та пасажир «Volkswagen» загинули.

Суд задовільнив клопотання слідчого, застосувавши до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту на два місяці. Та ще одним рішенням обмежив право керування транспортним засобом на такий же строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus