USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вирок екс-меру Горохова скасовано. Справу повернули до прокуратури

1 Липня 2009 18:18
Наразі вирок Нововолинського міського суду від 31 березня 2008 року щодо визнання винним у хабарництві горохівського мера Віктора Семенченка скасовано, а справу направлено прокурору Волинської області для проведення додаткового розслідування. Так ухвалила колегія суддів судової палати в кримінальних справах Апеляційного суду Волинської області, –повідомляють «Волинські Новини».
 
Голова Апеляційного суду Волині Петро Філюк розповів, що Нововолинський міськсуд засудив Віктора Семенченка до реального позбавлення волі на п’ять років з позбавленням права обіймати керівні посади в органах місцевого самоврядування строком на два роки. Ухвалою обласного Апеляційного суду від 18 липня 2008 року вирок залишено без змін.
 
«Була подана касація до Верховного Суду і Верховний Суд ухвалу Апеляційного суду Волинської області від 18 липня 2008 року скасував, а справу направив на новий апеляційний розгляд. І вже при повторному розгляді Апеляційним судом області ухвалено апеляційну скаргу задовольнити, вирок Нововолинського суду – скасувати, а справу направити прокурору Волинської області для проведення додаткового розслідування».
 
Довідково:
 
Нововолинський міський суд завершив слухання кримінальної справи, порушеної за частиною 2 статті 368 КК України проти Горохівського міського голови Віктора Семенченка, якого 3 липня 2007 року затримали при одержанні хабара у сумі 9 тисяч доларів США за виділення земельної ділянки підприємцю Д. для будівництва швейної фабрики.
 
На призначених виборах Горохівського міського голови у березні 2009-го переміг Віктор Годик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Липня 2009 20:03
Справедливість є, за неї треба боротися. хі-хі.
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 12:45
Філюк про це казав ще десь місяць тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus