USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Суддю посадять через апеляцію волинської прокуратури?

3 Листопада 2012 17:52
Апеляційний суд Волині задовільнив скаргу обласної прокуратури та скасував вирок Луцького міськрайонного суду, відповідно до якого виправдали суддю зі Львова. У волинській прокуратурі стверджують, що служитель Феміди - хабарник.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратурою Волинської області оскаржено в апеляційному порядку вирок Луцького міськрайонного суду від 9 липня 2012 року, яким суддю Залізничного районного суду Львова незаконно виправдали за відсутністю в його діях складу інкримінованих злочинів – одержання хабарів за прийняття процесуальних рішень у цивільних та кримінальних справах, які перебували у його провадженні.

Сума найбільшого хабара, стверджують правоохоронці, становить 400 тисяч гривень.

Цим же вироком суду до 5 років позбавлення волі зі встановленням трирічного іспитового строку засуджено і адвоката, за посередництвом якого суддя одержував хабарі.

Постановлений у справі вирок було оскаржено у зв'язку з невідповідністю висновків суду, викладених у вироку, фактичним обставинам справи, однобічністю та неповнотою судового слідства, істотним порушенням кримінально-процесуального закону та неправильним застосуванням кримінального закону.

Ухвалою апеляційного суду Волинської області від 30 жовтня 2012 року вирок суду першої інстанції скасовано. Справу направлено до Луцького міськрайонного суду на новий судовий розгляд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
111 Показати IP 3 Листопада 2012 21:44
напевно варто і того суддю який покривав хабарника, теж в оборот взяти
Любі свині Показати IP 3 Листопада 2012 21:46
Судді за моїм переконанням - то взагалі лишня та вредна частина суспільства ( нашого звісно ).НІ ОДНОГО, повторюю,НІ ОДНОГО в Луцьку порядного не знаю!!! Всі бабло гребуть і зі всіх!!! Крім того, побачив, вони і один одного не навидять. Такі собі скорпіони. Папір туалетний нашого народу!!!
остап Показати IP 4 Листопада 2012 14:04
ну как вы не понимаете...им же деньги нужны...
Так їм і треба Показати IP 4 Листопада 2012 14:43
Бог все бачить
ото Показати IP 5 Листопада 2012 10:08
а що буде з суддею судді - який "незаконно виправдав за відсутністю в його діях складу інкримінованих злочинів – одержання хабарів за прийняття процесуальних рішень у цивільних та кримінальних справах, які перебували у його провадженні. "
Луцьк Показати IP 5 Листопада 2012 11:10
Це одні хабарники, чиряк для суспільства.Судять як їм хочеться і що в голову збреде,Бабки дали судить, як ви хочете.Цього ніхто не бачить і не чує.Яка в них зарплата 5-10 тисяч, а віли машини, особняки за кордононм,ніхто не питає, де такі грошенята взяли слуєителя народу, феміди.Чого варта тільки суддя Горохова.Які у неї статки,дуру можна датися.Напевно ми такі дурні, що нас мають за бидло. Народ їх повинене судити і все забирати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus